Systemutvecklare

Vill du vara med som en viktig del på en spännande resa att revolutionera lantbruket i ett växande bolag? Gillar du att vara med och påverka samt vara delaktig i hela systemutvecklingsprocessen - från idé till produkt? Gillar du att vara med och ta ett ansvar för systemutveckling ur ett helhetsperspektiv? Då är Agricam rätt ställe för dig!

 

Vad vi gör

Agricam är ett AgTech-bolag. Vi kombinerar mjukvara, hårdvara och veterinärkompetens för att lösa problem inom mjölkproduktion. Vi tar ett helhetsansvar när det kommer till övervakning, rådgivning, effektivisering och uppföljning av hälsa och ekonomi. För att åstadkomma detta används bland annat värmekamerateknik, bildbehandling, maskininlärning och statistik. För att kontinuerligt förbättra vår tjänst utvecklar vi även interna verktyg för systemövervakning och -analys samt data- och bildanalys.

 

Vem du är

Lantbruket genomgår idag en digital revolution. Agricam är en del av den och för att fortsätta befästa vår position som revolutionerande är det viktigt att du har driv och passion för det du gör. Drivs du av att se effekten av ditt arbete och känner stolthet över det du är med och bygger är vi säkra på att du kommer trivas. Vi tror att du har intresse för systemutvecklingens alla delar med allt ifrån arkitekturdesign, implementation, test, leverans och drift. Vidare har du god analytisk förmåga, är strukturerad och en problemlösare som är duktig på att få saker gjort. Vi värdesätter att du har god social förmåga, gillar kunskapsdelning, är bra på att samarbeta och kan ta ansvar där det behövs, även i oväntade roller.

 

Önskvärda kvalifikationer

• Högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område (t.ex. D, IT, U, Y, IP), eller motsvarande

 

Meriterande

• Körkort

• Erfarenhet av .NET, C#, React, Android, SQL, Git, TeamCity, Octopus Deploy

 

För mer information eller ansökan, maila martin.johansson(a)agricam.se. Det är ännu ingen ko på isen men rekrytering sker löpande.

Subscribe to our newsletter!

Do you love cows and want inspiration and information from agricam? Subscribe to our newsletter and stay updated!

We keep your information safe and you can unsubscribe at any time.

European Agricultural Fund for Rural Dev
Visiting adress

Agricam AB

Teknikringen 7

583 30 Linköping

E-mail

info@agricam.se

+4676-861 99 08

  • Facebook - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle
Follow!

© Agricam AB. All rights reserved.