Frontend-utvecklare

Agricam är ett AgTech-bolag. Vi kombinerar mjukvara, hårdvara och veterinärkompetens för att lösa problem inom mjölkproduktion. Vi tar ett helhetsansvar när det kommer till övervakning, rådgivning, effektivisering och uppföljning av djurhälsa och ekonomi. För att åstadkomma detta används bland annat värmekamerateknik, bildbehandling, maskininlärning och statistik. 

 

Rollen 

Du kommer jobba som frontend-utvecklare tillsammans med resten av vårt teknikteam på 4-5 personer som består av bland annat utvecklare och data scientist. Alla har en viktig roll och driver arbetet framåt så du får mycket frihet i att ta beslut om hur frontend-utvecklingen ska utformas. I fokus just nu står utvecklingen av en bakterieklassificerare som med hjälp av maskininlärning lär sig identifiera de vanligaste förekommande bakterierna hos mjölkkor. Du kommer också arbeta med utvecklingen av en produkt som heter VetLink – en plattform som sammanställer data från gårdar och skräddarsyr förebyggande strategier för djurhälsoarbete.  

Vem du är 

Lantbruket genomgår idag en digital revolution. Vi är en del av den och för att fortsätta befästa vår position som revolutionerande är det viktigt att du har driv och passion för det du gör. Drivs du av att se effekten av ditt arbete och känner stolthet över det du är med och bygger är vi säkra på att du kommer trivas. Vi är ett litet företag men växer stadigt så du får chansen att vara med och påverka under en spännande utveckling. Det innebär också att vi alla hjälps åt där det behövs och tar ansvar där det behövs, även i oväntade roller. 

Vi tror att du trivs med att arbeta i team, är strukturerad och ansvarstagande. Om du är nyutexaminerad eller har några år på nacken spelar mindre roll, det är ditt intresse och engagemang som är viktigast för oss. 

Främst kommer du arbeta med webbapplikationer i React, men även arbete i Android förekommer. Erfarenhet av dessa eller liknande tekniker är meriterande. Om du har kunskaper i UX är det meriterande, men ditt intresse för det väger också tungt. 

 

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller motsvarande inom området. 

Tekniken vi använder 

Vår stack består främst av .NET där nyutveckling sker i .NET Core och äldre applikationer portas successivt. Här ingår både REST-APIer och services. För frontend har vi valt React som webb-ramverk, men vi har också utveckling i Android. 

Övriga tekniker vi använder är Git, JIRA och TeamCity. 

Ansökan 

Skicka frågor och ansökan till Martin Johansson (CTO), martin.johansson@agricam.se. Rekrytering sker löpande.